محل تبلیغات شما

 

ذخیره انرژی خورشید به مدت چند دهه ممکن شد

سیستمی ابداع شده که با استفاده از مولکولی حاوی کربن، نیتروژن و هیدروژن، اشعه های خورشید را به دام می اندازد و گرما را جذب می کند. این سیستم می تواند به مدت چند دهه انرژی خورشید را ذخیره کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، دانشمندان در حوزه انرژی خورشیدی  به فناوری نوینی دست یافته اند که می تواند هر پنجره معمولی را به منبعی از گرما تبدیل و انرژی خورشیدی را به مدت چند دهه ذخیره کند.

محققان دانشگاه فناوری چالمرز در سوئد این فناوری را ابداع کرده اند. فناوری مذکور شامل  یک دستگاه  ذخیره انرژی مخصوص است که می تواند با باتری های لیتیوم یونی فعلی رقابت کند.

به گفته آنان این سیستم  دارای مولکول مخصوصی حاوی کربن، نیتروژن و هیدروژن است. این مولکول طوری طراحی شده تا  اشعه های خورشید را به دام بیندازد.

با کمک این مولکول می توان نوعی لمینیت ساخت که  روی پنجره ها، خودروها و حتی لباس ها به کار می رود. در این روش پس از ذخیره انرژی، می توان با کمک یک کاتالیزور آن را به شکل گرما آزاد کرد.

چنین سیستم ذخیره ای عمر طولانی دارد. باتری های لیتیوم یونی ۵تا۱۰ سال عمر می کنند، اما عمر سیستم مذکور چند دهه است و علاوه بر آن تاثیر کمتری روی محیط زیست می گذارد.

 در این روش از هیچ ماده گرانقیمتی مانند سیلی استفاده نمی شود و نیازی نیست پس از دریافت انرژی جریان برق توزیع یا آزاد شود.

هرچند روش جدید  فقط می تواند گرما تولید کند، اما محققان به دنبال روشی هستند تا اشعه های خورشید را به برق تبدیل کنند.

کد خبر 4764227

  •  

مبدلهای انرژی خورشیدی در کشور تولید شد

ایده استفاده از بادبانهای خورشیدی برای سفرهای خارج منظومه‌ای

خاطرات فضانورد روس از ایستگاه «میر»/ زمین واقعا آبی و زیبا بود!

انرژی ,ذخیره ,خورشید ,های ,گرما ,کند ,را به ,خورشید را ,می تواند ,چند دهه ,اشعه های ,حاوی کربن، نیتروژن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدیریت رفتار سازمانی